20 Şubat 2013 Çarşamba


netmahal Modüler site kültürü ve Netmahal.com
Bilindiği üzere yerli ve yabancı anasayfa direktörlerinin sayısı her geçen gün artmakta ve bazıları her ne kadar kullanıcılar için pratik çözümler getirse de bazıları kullanıcıları çileden çıkarmaya devam etmektedir. Agresif yayılma politikasını baz almayan projelerin uzun vadeli olduğu ve büyük ölçüde kullanıcılar tarafında kabul gördüğü bir kaçınılmazdır. Birçok forumda kullanıcıların V9, Babylon, 22apple, iLivid, Bearshare olan anasayfalarını tekrar eski haline dönüştürmek istemeleri sıkça görüldüğünden anasayfalarını eski haline dönüştürmek isteyen Google Chrome kullanıcılarına aşağıdaki basamakları uygulamalarını tavsiye ediyoruz.
Google Chrome için Anasayfa degistirme:
1- Öncelikle masaüstünüzde bulunan Google Chrome simgesine sağ tıklayarak özellikleri seçin.
2- Açılan özellikler menüsü altından kısayol sekmesini seçtikten sonra, dosya konumunu aç butonuna tıklayınız.
3- Karşınıza gelen Google Chrome’unuzun yüklendiği sayfada old_chrome.exe ve chrome.exe olarak iki tane dosya göreceksiniz. Öncelikle chrome.exe’yi siliniz, ardından da old_chrome.exe adlı dosyaya sağ tıklayarak, yeniden adlandırınız, dosyanın adını chrome.exe olarak değiştiriniz.
4- Masaüstünüzde bulunan Google Chrome simgesine tekrar sağ tıklayarak özellikleri seçiniz, ardından yine kısa yol menüsü altında bulunan hedef bölümündeki linki düzenlemeniz gerekiyor.
5- Hedef bölümünde karşısınıza “C:\Users\Mystrandel\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe tr.v9.com/tam/tam_1337849870_880326 ” gibi bir link çıkacak. Buradaki linkte bulunan chrome.exe’den sonraki bölümü silerek “C:\Users\Mystrandel\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe” haline getirdikten sonra. (Not: Burada hedef bölümünde bulunan dosya konumu size özeldir. Örnekteki kullanıcı adı Mystrandel olduğu için bu bölümde Mystrandel yazmaktadır. Sizin o bölümde kendi kullanıcı adınız yazıyor olacaktır, bunu değiştirmeyin. Bu nedenle buradaki dosya konumunu kopyalayıp yapıştırırsanız, Chrome çalışmayacaktır. Tek yapmanız gereken hedef bölümünde bulunan dosya konumunda chrome.exe’den sonraki bölümü silmektir.) Uygula diyerek pencereyi kapatabilirsiniz.
6- Son olarak anasayfanız hala değişmediyse, tarayıcınızın ayarlar bölümünden açılış sayfanızı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Tam olarak bu noktada dikkatleri Netmahal.com çekiyor, kullanmak istemeyen kullanıcılarına anasayfa üzerindeki Kaldır seçeneğinden (www.netmahal.com/uninstall.htm) kaldırma yazılımı sunmanın yanı sıra gerek B2B gerek B2C marketini hedeflediği düşünülen Netmahal.com ’un müşteri hizmetlerinden kullanıcılara verdiği bildirimlerde dikkate alınacak olursa kullanıcılarına Anasayfa Kaldırma yazılımı sunmasıyla beraber kısa bir süre içerisinde içeriği kullanıcıların kendileri dizayn edebilecekleri modüler site kültürüne uygun köklü bir çözüm getireceği anlaşılıyor.
Yerel sitelerden herhangi bir gelir beklentisi olmayan netmahal.com ‘un backlink işbirliği ile site sahipleriyle de uzun vadeli ilişkiler geliştirmek istediğini sayfa üzerindeki Link Ortaklığı programıyla http://www.netmahal.com/friendlink.htm site yönetiminin kendisi de paylaşmış durumda. Detaylara yukarıdaki link üzerinden ulaşabilir, sayfa üzerinde açıklanan şartları sağlamanız durumunda Netmahal.com yönetimiyle iletişime geçerek Link Ortaklığı programına katılabilir ve kendinize ait tüm içerikleri Netmahal Affiliate programı üzerinden bir çok kullanıcı ile buluşturabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates