3 Mart 2013 Pazar


Teamwiever 7 İndir (En Güncel versiyon)

Merhabalar kubilay.in yöneticileri olarak yeni Teamwiever programını en güncel versiyonuyla sizlere sunuyoruz.

Teamwiever Programı Nedir? Ne İşe Yarar?

Bu program, başkalarının bilgisayarına bağlanıp masaüstü dahil her şeyi görmenize, karşı bilgisayarı tamamen sorunsuzca kullanmanıza imkan verir. Programın amacı başkalarına göstereceğiniz birşey oldugunda ve ya başkaları size birşey gösterirken anlatıp uzatmktansa daha hızlı şekilde göstermenize imkan verir.

—————————————————————————————–
Baskasının bilgisayarına bağlanmam için neler yapmam gerekir ?
Programın amacı, başkalarının bilgisayarınıza bağlanması yada sizin başkalarının bilgisayarına bağlanmasıdır zaten. Bunu yapmak için size (bilgisayarınıza) özel hazırlanmıs (ID) numarasını kullanacağız. ID ve sifreniz ile, yada başkasının bilgisayarına bu bilgiler ile giriş yapabileceğiz.
‘Bağlantıyı bekle’ bölümündeki bilgiler size ait olup, başkasının bilgisayarına nasıl bağlanacağınız alt tarafta anlatılmıştır.
—————————————————————————————
Bağlantı kurma : Bağlanacağınız kişinin ID ve sifre bilgilerini alarak öncelikle ID’im ” Bağlantı kur ” bölümüne girelim. Ardından karşımıza cıkan kutuya Şifremizi girelim ve bağlanalım. Bağlantı kurmak çok basit, kolaydır. Görüldüğü gibi zaten. Karşı tarafın bilgisayar hızına göre, program depolaması ve masa üstü doluluguna göre kasmalar meydana gelecektir. Bu normaldir ve programı açıp, kapattıkca hızlanacaktır.
DİKKAT!! Programı kişisel kullanımlar için ücretsiz olarak kullanabilrsiniz ancak ticari kullanımlar için “Ticari Lisans” almanızı şiddetle tavsiye ederiz.Lisan almak için Burayatıklayınız.
Aşağıda verdiğimiz bağlantılardan Teamwiever 7 programını indirip kullanabilirsiniz.(Bu program windows işletim sistemleri içindir)
En yeni ve güncel programlar için sitemizi takip ediniz.
Teamwiever 7 İndir (Turbobit.Net) : Tıkla İndir
Teamwiever 7 İndir (Uploaded.net): Tıkla İndir
Teamwiever 7 İndir (Letitbit.net): Tıkla İndir

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates