29 Ocak 2013 Salı

Angry Birds: Bad Piggies İndir
Merhaba Fulloyunindir.gen.tr takipçileri veya denk gelenleri bugünkü oyunumuzun adı Angry Birds:Bad Piggies telefonlarda fenomen oldu.Bu oyun bilgisayarlarımıza konuk oluyor angry bird bu kadar ün kazanmışken sadece bir oyunla yetinmeyip oyunun bir çok değişik türünü çıkardı bunlardan birisi de bad piggies.
Kızgın kuşların yumurtalarını gösteren bir haritayı ele geçiren domuzlar tam yumurtalara ulaşacakken haritanın yırtılıp parçalara ayrılmasıyla başka bir maceraya açılıyorlar.Bu oyunda görevimiz kızgın kuşlara değil küçük domuzcuklara yardım etmek uçamayan küçük domuzcuklara bazı araçlar verilerek uçması sağlanmış.Domuzcuklara araç yapacağız daha doğrusu uçma aleti,yapamazsanız doğru uçamıyor yada hiç uçamıyor.
Uçan alet yapamadığınız zaman yardımcı domuzcuklar tamire yardım edebiliyor.Boş platformlarda verilen parçalarla araçları istediğimiz şekilde yerleştirdikten sonra yolu bitirmeye çalışıyoruz yolu bitirmek için de en iyi aracı yapmaya çalışıyoruz.
Normal bölümlerde harita parçalarını toplarkan beş bölümde bir mağaraya şapkasını düşüren domuzcuğa yardım ediyoruz.Ravio angry birds’in ününü iyi kullanmış diyebiliriz.Görüntü kalitesi olarak hd grafikler seçilmiş,sesler de böyle bir oyun için oldukça yerinde çocuklardan büyüklere kadar büyük bir kesime hitap eden oyun sizlerle iyi eğlenceler dilerim.








0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates