30 Ocak 2013 Çarşamba

Sizlere en güncel hileleri sunmak amacıyla oluşturduğumuz sitemiz zamanla büyüyerek günlük ortalama 5-8 bin arası kullanıcıya hizmet eder hale geldi.

İlk başta sadece counter strike hileleri için oluşturduğumuz sitemiz günümüz oyun sektöründe artan talebi karşılayabilmek için oyun çeşitliliğini arttırdı ve birçok kategoride oyununun hilelerini yayınlamaya başladı.
Wolfteam hilelerini ilk olarak ekledik ve ardından diğer oyun kategorileri geldi zaten.Sitemizin reklamsız ve kaliteli olarak hizmet vermesi birçok sadık ziyaretçi oluşturdu. Günlük sadık bir kitlesi olan oyun sitesi haline dönüştü.

Metin2 hilelerinin de eklenmesiyle bu kitlemizde gözle görülür bir şekilde yine artış meydana geldi.Sitemiz reklamsız ve en güncel hileleri yayınlamayı kendine amaç edendi ve buda kaliteyi de beraberinde getirdi.
Oyun hileleri denildiğinde akıllarda yer edecek ender sitelerden olma hayalide sitemizin en büyük amacıdır.
Artık günümüzde birçok site açılmakta ve site sayısının çoğalması da kalitesiz ve çalıntı birçok içeriğin de doğmasına neden olmakta.

Bizler de bu çöp sitelere karşı kendi içeriğini ve kalitesini kaybetmeyen ender sitelerden biri olmayı başardık.
Oyun yamaları kategorisindeki kaliteli paylaşımlarımızla güzel bir ziyaretçi kitlesi yakaladık.Artık günlük ziyaretçi sayımız zaman zaman büyük artışlar göstererek bizleride şaşırtan noktalara gelmiştir.Kaliteli hizmetimizin bir ödülü olarak gördüğümüz ziyaretçilerimizin isteklerine büyük önem veriyoruz. Oyun sektöründe hatırı sayılır bir web sitesi olmak kolay iş değildir.

Aşağıda da sitemizin hangi kategorilerde hizmet verdiğini görebilirsiniz. Sitemizi ziyaret ederek içeriklerimizden faydanalabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar dileriz.


Kategoriler

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates