22 Ocak 2013 Salı

Bilgi
ESET Smart Security 5 en ileri katmanlı özellikli sistemi ile çok güçlü güvenlik duvarıyla kişisel verilere izinsiz erişimleri engelliyor. Programda aile filtresi de mevcut ailenizdeki herkes artık internette daha korumalı ve rahatça dolaşabileşecek. Eset Smart Security bu işleri yapıyorsa bilgisayarı acayip kasıyordur aga dediğinizi duyar gibiyim hayır yanılıyorsunuz sisteminizin cpu oranını yükseltmeden ve yormadan sessizce çalışır. Program son virüs koruma teknolojisini kullanarak virüslere, trojanlara, solucanlara, casus yazılımlara, reklamlara, kimlik saldırılarına, rootkitlere ve diğer internet tehditlerine karşı kapsamlı bir koruma sunarak internette rahatlıkla gezmenizi, oyunlar oynamanızı ve çoklu ortam uygulamalarını çalıştırırken, arkadaşlarınıza e-mail gönderirken ve diğer hususi meselerinizi yaparken gözünüz arkada kalmadan çalışmanızı sağlar.
ESET Live Grid YENİ!
İnternet ve sosyal ağlardan bulaşan gerçek zamanlı tehditlere karşı bulut altyapısıyla güçlendirilmiş tarama.Oyuncu Modu YENİ!
Tam ekranda kesintisiz çalışmanızı veya oyun oynamanızı sağlayan mod sayesinde program arka planda pencere uyarılarıyla sizi rahatsız etmeden çalışır.
Güçlendirilmiş Medya Kontrolü YENİ!USB bellek, hafıza kartları, CD/DVD’lerden bulaşabilecek virüslere karşı güçlendirilmiş koruma.Güçlü Kişiselleştirme Seçenekleri YENİ!
ESET NOD32 Antivirus 5 ile sistem kurallarını siz koyun. Sistem kayıtları için komutlar atayıp, çalışan uygulama ve programlarla ilgili kontrolü ele alabilirsiniz.Ebeveyn Kontrolü YENİ!
Kategorilere göre web sitelerini engelleyerek başta çocuklar olmak üzere tüm aile bireylerini korur.
Hızlandırılmış Başlangıç YENİ!
Bilgisayar açılışından sonra çalışmaya başlayan programın veritabanı güncellemeleri için eskisi gibi beklemeye gerek yok.
Geliştirilmiş Antispam
Güçlenen spam filtresi e-postalardan sızmaya çalışan zararşı yazılımlara karşı en üst düzey koruma sağlıyor.
Akıllı Güvenlik Duvarı
Yeni ve geliştirilmiş güvenlik duvarı bilgisayara onaysız girerek kişisel verileri çalmaya çalışan kullanıcıları engeller.
Yenilenen Arayüz
Menülere daha hızlı ulaşmanızı sağlayan yeni arayüz kolay kullanım sağlar.
Akıllı Tarama ve Tespit Sadece bilinenleri değil potansiyel virüsleri de tespit edebilen akıllı tarama motoru kullanıcıları sürekli korur.
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (826x967px - 85Kb.)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (506x515px - 92Kb.)


Kurulumu:
- Öncelikle sistemizide kaç virüs programının olduğu önemli değil kurulum yine de kapanmadan devam eder.
- Lisan durumunu kontrol ettiğinizde Lisans yok yazabilir aldırış etmeyiniz.
- Program Aktive edilerek kurulur.
- Başlat Menusunde TNOD 1.4.2 Beta 3 Bulunmaktadır. Lisans Bittikçe 2 Kere Tıklamanız Yeterli Olacaktır.
indir





Eset Smart Security & NOD32 Antivirus 5.0.95.0 İndir (Türkçe Sınırsız Lisans) torrent,Eset Smart Security & NOD32 Antivirus 5.0.95.0 İndir (Türkçe Sınırsız Lisans) gezginler,Eset Smart Security & NOD32 Antivirus 5.0.95.0 İndir (Türkçe Sınırsız Lisans) full tek link,Eset Smart Security & NOD32 Antivirus 5.0.95.0 İndir (Türkçe Sınırsız Lisans) bedava crack





0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates