30 Ocak 2013 Çarşamba

Ministry of War
Ministry Of War  Online oyun çılgınlığının hızla arttığı bu dönemde, bir çok oyunu online olarak oynayabilmek mümkün. Ancak bir çok oyun arasından sıyrılıp tüm oyun severlerin beğenisini kazanan oyunlar, çok daha fazla talep görmektedir ve bu oyunlar, bir çok özelliği ile de göz doldurmaktadır. İyi bir araştırma sonucunda bu muhteşem oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Tam bu noktada Ministry Of War oyunu karşımıza çıkıyor ve online oyun dünyasında ne kadar iddialı olduğunu bizlere gösteriyor. Oyun hakkında tek bir kelime konuşmak gerekirse, muhteşem demek çok yerinde olacaktır. Online savaş oyunları arasında sıkı bir yer edinmiş ve alanında harika bir şekilde ilerlemektedir. Oyunu kısaca anlatmak gerekirse, Oyun başında size bir kahraman sunulmaktadır ve bu kahraman, askerleri barındırma özelliğine sahip, oyunu ilerleten kahramandır. Askerlerinizi bu kahramana yükleyerek savaşlara gidiyorsunuz. Oyunda kahramanınızın seviyesini arttırabiliyorsunuz. Bu NPC kesmek ile ortaya çıkmakta. NPC herkesin bildiği gibi oyun içerisindeki canavarlardır. Ministry Of War oyunu dahilinde, bir çok online savaşçı ile savaşabilir ve NPC kesebilirsiniz. Oyunun en önemli özelliklerinden birisi de kutsal yer savaşlarıdır. Her gün belirli saatler arasında kutsal yer savaşlarını görebilmek mümkündür. Oyun içerisinde bulunan uygarlıklar kendi uygarlıklarını korumak zorundadır. Bu işi yaparken bir başka uygarlığı da ele geçirmeye çalışıyor. Önemli olan kendi uygarlığınızı korumak ve bambaşka bir uygarlık ele geçirip, çok çeşitli uygarlıklar ile bu oyunu oynamaktır.
Oyun tam anlamıyla online nitelikleri üzerinde taşıyor. Bu nedenle online oyun arayışı içerisindeyseniz, Ministry Of War tam size göre bir oyundur. Oyun hakkında verilen bilgiler, oyun için oldukça yeterli olup, kullanıcıyı oyuna yaklaştırmaktadır. Bazı özellikler bakımından diğer oyunlar ile benzer özellikler gösterse de, bu oyun alanında çok tutulan ve çok fazla talep gören bir oyundur.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates