29 Ocak 2013 Salı

The Walking Dead Episode 4 Türkçe İndir
The Walking Dead Episode 4 %100 Türkçe yama ile karşınızdayım dediğim gibi bütün serinin Türkçesini yayınlamaya çalışacağım tabi ki oyunçeviri’den alarak oyunçeviri ekibi çok güçlü,altyapısı sağlam kişiler yani profesyoneller büyük firmalar destek verse ne güzel olur Türkiye’de neler gelişir ama nafile neyse inşallah istediklerine hedeflerine kavuşurlar.Episode 4. Bölümü her köşenin ardında çevirisi başarıyla tamamlanmış.
Bu bölümde trenle geldiğimiz Swan şehrinde bir şeyler arıyoruz.Oyunda grupça ilerliyoruz içimizde bir yaralı var durmamızı istiyor fakat duramayız daha yeni geldik derken birden çanlar çalıyor.birde bakıyoruz ki kilisenin üstünde biri beliriyor ve telsize sesler geliyor.Ardından bir sürü ile karşılaşıyor ve kaçmaya başlıyoruz.Bir yerden sonra sıkışıyor ve bir eve giriyoruz.Evin içinde bazı kişiler var gibi görünüyor.Oyuna devam ediyor bir süre sonra yürüyen ölülerin kazığa oturtulduğunu görüyoruz,araştırmalara devam ederken bir bozukluk bulmaya çalışıyor ve gazete makinasında buluyoruz.
Bir dürbün ile ortalığa bakarken birden çanı çalan adamı görüyoruz.Sonra silahlarımızı alıp adamı kovalıyoruz adamı yakaladığımızda adamın adam değil kadın olduğunu görüyoruz.Oyunu daha fazla anlatmayıp her şeyin altında bir yeni bulmaca çıktığını söyleyebilirim serinin son oyununda Türkçesini yayınlayacağımızı söyleyerek yazımı bitirmek istiyorum.İyi eğlenceler dilerim.




0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates