22 Ocak 2013 Salı

Avast! Bedava Antivirüs Programı
Avast! Bedava Antivirüs Programı Dünyada en çok kullanılan ücretsiz antivirüs programıdır. Avast 7 sürümü ile sisteminizi en güvenli şekilde optimize ederek her türlü zararlı yazılımdan korur. Avast! bulut tabanlı koruma sağlayan özelliği ile dünya çapında 100 milyon kullanıcıya erişmiş bulunmaktadır.
Yeni sürümü ile eğlenceli ve görsel açıdan güçlendirilmiş arayüzü ile kullanımını en basit şekline dönüştürdü. Kurulum seçeneklerinde de custom, express ve compatible olmak üzere üç yeni tip eklendi. Compatible seçeneği ile ikinci antivirüs programı olarak çalıştırarak  uyum konusunda kusursuz olarak hizmet verme amacı güdülmüştür.
Bulut tabanlı dosya bildirim özelliğiyle 100 milyon kullanıcının bildirdiği zararlı yazılımlar, aynı anda bütün kullanıcılarda devreye girerek salgını önlemeye yardımcı olur. Bu özelliği kısaca aşı uygulaması ile ilişkilendirebiliriz. Ayrıca şüpheli dosyaları kendi içerisinde oluşturduğu sanal bir makinede çalıştırarak test eder ve güvenliği doğrulanıp bilgisayarınızda uygulamanın çalıştırılmasına izin verir. Özellikle internet bağlantısı mevcut olduğu durumlarda güvenlik düzeyinin düşmesi sebebiyle geliştirilen web kalkanı çok etkili olmaktadır. Tarayıcınızda girmiş olduğunuz web sayfasının her adımını izler ve şüpheli olay durumunda bağlantıyı keser.
indir




Avast! İndir – Bedava Antivirüs Programı torrent,Avast! İndir – Bedava Antivirüs Programı gezginler,Avast! İndir – Bedava Antivirüs Programı full tek link,Avast! İndir – Bedava Antivirüs Programı bedava crack



0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates