20 Ocak 2013 Pazar

Ares İndir
Ares son günlerde popülaritesini yükselten dosya paylaşım programlarının başında yer alıyor. Ares ile Müzik, video, resim ve doküman gibi bir çok dosya türüne kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca kendi verilerinizi Ares programı aracılığı ile kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Ares sınırsız içerik paylaşım sistemi sayesinde bir çok kullanıcıya ulaşabiliyor. Özellikle sınırsız içerik olması Ares’i ön planda tutmaya yeten özelliklerinden. Türkçe dil seçeneği ile Türk kullanıcıları da unutmadan bir çok lisanda hizmet vermektedir. Ares programının, Torrent mantığı üzerine kurulu dosya paylaşım sistemi ile kullanıcılar arası ağ kurup en hızlı olacak şekilde paylaştırır ve verileri limitsiz kaynak altında toplar. Bearshare’de olduğu gibi sohbet odalarında yeni arkadaşlar edinebilir ve ilgi alanınıza göre tavsiyelerde bulunabilir ve alabilirsiniz.
Ares’in kendi içerisinde bulundurduğu Müzik/Video oynatıcısı sayesinde indirmiş olduğunuz müzik ve videoları anında dinleyebilir ve ya izleyebilirsiniz. Zevkinize göre playlist oluşturabilir ve sürekli en sevdiğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz.
indir


Ares İndir – Download torrent,Ares İndir – Download gezginler,Ares İndir – Download full tek link,Ares İndir – Download bedava crack




0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates