6 Ocak 2013 Pazar

Colin McRae Rally 04 İndir
Bir ralli oyunu ile yeniden karşınızdayız.Bugünkü oyunumuzun adı Colin McRae Rally 04 ,oyunda aracımızla doğaya karşı büyük mücadele veriyoruz.Rally 04′ün diğer ralli oyunlarından farkı olağanüstü gerçekciliği ve McRae kalitesinin getirdiği güzelliklerdir.Her sene yeni versiyonunun çıkması oyunun popületirliğini arttırıp belli bir oyuncu kitlesi kazanmayı başardı.
Menü basitliğinin yanında rahat oynanabilirliğiyle karşımıza çıkan Colin McRae Rally 04 hiç ralli oynamayanlara bile oyunu oynatabilecek cinsten Quick Race ile alıştırmalar yaptıktan sonra Championship ve rally modlarını da oynayabilirsiniz.
Bir çok araba oyun içnde mevcut pejo 206′dan subaru impreza’ye golf’ten forda kadar bir çok ralli aracı bulunuyor.Garajımızdaki arabaları modifiye edebiliyor tamirini yapıp yarışlara hazırlayabiliyoruz.Grafiksel olarak üst düzey bir oyun  olmuş Colin McRae Rally 04  kaplamalar araba çizimlemeleri,çevre efektleri,araba gaz fren ve dönüş dinamikleri ile gözlerimizi süslüyor.
Ses ve ses efektleri de görüntülerden aşağı kalır yanı yok tüm araçların kendine özgü motor sesleri,co-pilot seslendirmeleri çok iyi.Gerçekci bir hazı hem görsel hem de iştsel olarak alabiliyoruz.Kısacası dört dörtlük ralli oyunu olmuş Colin McRae Rally 04 asla pişman olmayacak oynadıkça oynamak isteyeceksiniz.İyi eğlenceler dilerim.
İşletim Sistemi: (Windows 98) /(Windows XP) /(Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: Intel 750MHz @AMD 750 MHz
RAM: 256 MB  (XP/98) / 256 MB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  NVIDIA 32 Mb  / ATI 32 Mb
 Boş Harddisk Alanı: 3 GB
   


CmR4-fulloyunindir.gen.tr.rar

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates