16 Ocak 2013 Çarşamba

Counter Strike 1.6
Bilgi
Counter Strike oyununu indirmek isteyen arkadaşlar için böyle bir sayfa oluşturmak istedik. Bunun en büyük sebebi ise İnternette bulunan Counter Strike 1.6 linklerinin çok esi olması ve artık çalışmıyor olmasıdır. Counter Strike 1.6 v4 sürümünde neler yeni biraz bundan bahsedelim. Aslında bakarsanız oyun içeriği açısından hiç bir fark yoktur.
Bütün grafiksel altyapı aynı olmakla birlikte içerisinde ek olarak haritalar gelmektedir. Counter Strike 1.6 v4 sürümünü özel yapan ise online olarak oynamak isteyenler için geldi. Bu sürümde sorunsuz olarak Counter Strike 1.6 online oynayabiliyorsunuz. Sxe programı ile çalışan oyun sunucuları ile tam otomatik çalışıyor ve kusursuz şekilde kurulumunu yapabiliyorsunuz.
Bunun yanında içerisinde bot paketi de birlikte geliyor. Bu sayede İnternet bağlantınızın olmadığı mekanlarda Counter Strike 1.6 oyununu oynamaya devam edebileceksiniz. Tek link olması özelliği ile hızlı bir şekilde indirip kolay bir şekilde kurulum yapabilirsiniz. Valve tarafından yapılan oyunları diğer sayfalarımızda bulabilir ve indirebilirsiniz.
Sistem Gereksinimleri
500 mhz işlemci veya daha yüksek
96 mb Bellek
16 mb ekran kartı
Windows 2000/XP
Fare, Klavye
İnternet bağlantısı
indir
 
 
 
 
 
Counter Strike 1.6 Full İndir (Tek Link + Botlu) torrent,Counter Strike 1.6 Full İndir (Tek Link + Botlu) gezginler,Counter Strike 1.6 Full İndir (Tek Link + Botlu) full tek link,Counter Strike 1.6 Full İndir (Tek Link + Botlu) bedava crack

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates