6 Ocak 2013 Pazar

Battlefield: Bad Company 2 Full İndir
Merhaba arkadaşlar Battlefield: Bad Company 2 ile karşınızdayız.Büyük savaşlara,önemli görevlere,çatışmalara ve patlamalara hazırsanız hemen oyunu anlatmaya başlayayım.Oyuna ilk başta ikinci dünya savaşı ile başlıyoruz,burada bir gizli görevi üstleniyoruz.Bu geçiş görevini yaptıktan sonra asıl oyuna geçiş yapıyoruz öncelikle bizi üst gerçekcilik deneyimi ile karşılıyor.
Oynanışın bir önceki oyuna göre daha güzelleştirdiği çatışma esnasında patlamaların,silahların ve çevrenin üsty düzey etkileşimi oyunun atmosferini iyi yönde etkiliyor.Araç kullanımı takip sahneleri ve silah kullanımı da gerçekciliği üst seviyeye çıkartıyor.
Araç demişken bir zaman jeep kullanırken,zaman zaman atv zaman zaman da hovercraft kullanabiliyoruz.Güzel ışıklandırma ile yapılan atmosfer şekillendirmesi çok güzel duruyor örn:kar yağdığında ortamı bir toz bulutu sarıyor bombanın verdiği hasar ile ortalık toz duman olabiliyor bundan dolayı da kendimizi gerçek bir savaşın içinde gibi hissediyoruz.
Ses konusunda ise muhteşemliğe ulaşmış diyebiliriz uzaktan gelen silah sesleri,bizim silahlarımızn sesleri,araç,uçak ve bomba sesleri birebir gerçek gibi örn:düşmanıa giren merminin ses efektleri süper yapılmış.Diyalog seslendirmeleri de efektler kadar iyi olarak gözümüze çarpıyor.
Biraz da silahlardan bahsedelim sinper’dan makinalıya,roketatardan pompalı tüfeğe kadar bir çok silah bulunuyor ayriyetten haritada değiştirelemez konumlu bir çok ağır makinalı tüfek veya altenatif silahlar da bulunuyor.
Battlefield:Bad Company sunduğu mükemmel savaş ortamıyla birlikte oyuncuları kendini sevdirmeyi başarıyor.Tek kişilik oynanışının yanında online oynamaya da büyük önem veren yapımcılar şimdilerin en iyi fbs online oyununu yapmış gibi görünüyor özellikle arkadaşlarınızla oynayacaksanız bu yapımı kaçırmayın diyorum iyi eğlenceler dilerim.
İşletim Sistemi: (Windows XP SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Core 2 Duo E7300 2.66 Ghz @AMD Athlon X3 405e
RAM: 2 GB  (XP) / 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  NVIDIA Geforce GT240 veya ATI Radeon 4670 HD 512 Mb
 Boş Harddisk Alanı: 10 GB
Not: Crack İçindedir.

    

Battlefield.Bad.Company.2.iso

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates