6 Ocak 2013 Pazar

Karateka İndir
Karateka yirmisekiz yıl sonra tekrar karşımızda iyi eğlenceler dilerim.1984 yılında ortaya çıktığında piyasayı kasıp kavuran karateka yeniden yeni yapımı ile karşımızda.Aradan 28 yıl geçse de oyunun konusu ve oynanışı değişmemiş oyunumuz Japonya’da geçiyor sevgilimiz Mariko’yu kaçıran savaş lordu Akuma’yı yenmeye ve yavuklumuzu kurtarmaya çalışıyoruz.Dövüş mekanlarını biz seçemiyoruz sadece dövüşüyoruz zamanında blok yapıp zamanında atak yapmalıyız.
Dövüştükçe yeni karakterlere daha güçlü düşmanlara geliyoruz en sonunda da Akuma’yı yenmeye çalışıyoruz.Karateka’da dövüş sistemi ve oynanabilirlik çok kolay mause ile bile kontrol edebiliyorsunuz,oyunda kontrol edebileceğimiz üç karakter var bunlardan birincisi  Mariko’nun yavuklusu diğeri keşiş son olarak da vahşi avcı bulunuyor.Oyuna Mariko’nun aşkı ile başlıyorsunuz herhangi bir bölümde ölürseniz keşiş yine ölürseniz vahşi savaşçı olarak devam ediyorsunuz orada da ölürseniz oyun bitiyor.
Asıl amacımız oyunu keşiş veya avcı bitirmektense Mariko’nun aşkı ile bitirmek,öncelikle grafiklerden bahsedeyim daha sonra müziklerden en başta grafikler oldukça başarılı hazırlanmış karakter modellemeleri,çevre grafikleri,hareket kombinasyonları çok iyi hazırlanmış,arka planda çalan müzikler de çok hoş yer yer durumlara ve gidişata göre oyunun havasını değiştiriyor. Karate tarzı oyunları sevenler indirip oynasınlar.İyi eğlenceler dilerim gençler.


 

Karateka.Fulloyunindir.gen.tr.rar

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates