6 Ocak 2013 Pazar

Euro Truck Simulator 2 Full İndir
Euro Truck Simulator 2 serinin en yeni oyunu olan Euro Truck Simulator 2 bizlere en iyi şekilde grafik ve tasarımları sunuyor.Oyunda kendi oyuncunuzu yaratabiliyoruz.Kendi oyuncumuz ile kendimize şirket kurarak üstün gelir elde edebiliyoruz.Kurduğumuz şirkete kendimizden başka araç ve eleman kiralayabiliyoruz.
Ayrıca oyunda sizi şirket kurmak durumuna zorlayan etkenler yok.Şirketin verdiği kamyonlara şoför olarak da iş yapabilirsiniz.Oyunda kendi kamyonunuzu alabilmek için bir süreliğine para kazanmak için şoförlük yapmak durumundasınız.Belirli bir miktar paranız oldu fakat kamyonu almak için açığınız var işte bu gibi durumlarda banka devreye giriyor.Bankadan belirli bir miktarda taksitli olarak kredi alabiliyoruz.Oyunun  diğer serisine göre gerçeğe daha yakın.
Özellikle oyunda kendi işinizin patronu oluyorsunuz.Kendi  şirketinizi kurmanız için en az kendinize ait bir aracınız olması gerek.Oyunda kendi aracınıza ek parçalar takıp geliştirebiliyorsunuz.Oyunda kendi şirketinize başka elemanlarda alabiliyorsunuz.Oyunda aldığınız işlerin sonunda verilen seviye puanı veriliyor.Yani oyun seviye seviye gelişiyor.Oyunda kendi aracınızın şoförü olmak daha güzel.Oyunun iç grafik,yollar,levhalar,araçlar ve araç içi tasarımlar çok güzel ve gerçekçi.
Her bir teslimat sonunda seviye puanınızı aldıktan sonra kendinizi geliştirme tablosu ekrana geliyor.Bu tabloda ekonomik taşıma,güvenli taşıma,kurallara uyma vs. etkenler bulunuyor.Bu etkenleri kendiniz geliştirerek oyundaki karakterinizi daha güvenilir hale getiriyorsunuz.Daha güvenilir olunca tabi aldığınız işlerin getiriside yüksek oluyor.Aldığını işleri tam zamanında teslim ederseniz seviye puanınız artıyor.Oyunda yeni tasarımlar göze çarpan etkenlerde.
Kamyon ve tır markaları gizlenmemiş oyunda MAN,Scania,Renault,Volvo,Dav,İveco ve Mercedes markalar gizlenmemiş.Oyun Türkçe dil desteğine sahip.Bu da bize bir avantaj sunuyor.Önceki oyunda bu kadar çok araç markası ve araç yoktu.Var olan araçlarda çok fazla olarak göze çarpan açıklıklar mevcuttu.Mesela araç markaları kimileri gizlenmiş ya da markalar değiştirilip araçlar farklı bir boyuta sokulmuş idi. Euro Truck Simulator 2’de ise bu açıklıklar fazlası ile kapatılmış.Oyun tam bir simulasyon oyunu diyebiliriz.Oyunda kedi araç filonuzu kurarak kendiniz oturup elemanlarınızı teslimata çıkarta bilirsiniz.
İşletim Sistemi: (Windows XP SP2)/ (Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz @AMD Athlon 64 X2 2.0 Ghz 
RAM: 2 GB  (XP) / 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  NVIDIA Geforce 8800 512 Mb veya ATI Radeon 3850 HD 512 Mb
 Boş Harddisk Alanı: 9 GB
Not: Crack İçindedir.



ETS2.Fulloyunindir.gen.tr.rar

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates