6 Ocak 2013 Pazar

Oil Rush İndir
Oil Rush nükleer savaş sonrasında sular altında kalan dünya da yaşam artık eskisi gibi kolay olmayacaktır,her yer sular altında kalmıştır ve tek enerji olarak petrol kalmıştır bu değerli enerji kaynağını elde etmek hiç de kolay değildir.Birimlerimiz ile petrol platformlarını ele geçirmeye çalışıyoruz.
Bizim topçu ve jet ski birimleri sırası ile üretilmekte ve biz bunların üretimine hiç bir şekilde müdahale edemiyoruz,ne kadar araç çıktıysa onunla gidebiliyoruz bunun sayısını da oyun belirlemekte bu yönlerden kısıtlanan oyun başka yönlerden de oldukça özgür bırakılmış. Oil Rush görevleri ve kullanılan araçları ile diğer oyunlardan hemen ayrılabiliyor,strateji oyunlarının denizler üstünde gelişmesini bu oyunda görebiliyoruz.
Platformları alırken her an bizde saldırıya uğraya biliriz sağımıza solumuza dikkat ederek saldırıya geçmeliyiz.Aldığımız petrol platformlarını her an kaybede biliriz bunları düşünerek diğer görevleri de yapmamız gerekiyor.
Oyun etkileyici grafiklerinin yanında sesleri de oldukça iyi olmuş sahneler arası geçişler oldukça iyi işlenmiş,sizde teknolojik bir strateji oyunu istiyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz. Oil Rush denizlerde verdiğimiz büyük savaşları anlatmakta hem yapak zekaya karşı hemde başka arkadaşlarımız ile oynayabiliriz,sizde teknolojik oyunları seviyorsanız birde bu oyunu denemelisiniz.
İşletim Sistemi:  (Vista SP2)/(Windows 7)/(Windows Xp)
İşlemci:  Intel PentiumDual Core E5200 2.5 Ghz @AMD Athlon X2 Dual Core 5600+
RAM: 2 GB (XP) / 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:   GeForce GTX 460/ ATI Radeon HD   4850
Boş Harddisk Alanı: 3 GB
Not:Crack İçindedir
 


oilrush.Fulloyunindir.gen.tr.iso

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates