10 Ocak 2013 Perşembe


Lfs Borbet Jant Yaması
Bilgi
Live For Speed oyunu en gelişmiş araba yarışı simülasyon oyunları arasında başlarda gelmektedir. Oyunun bu kadar tutulmasının nedeni ise günlük hayatta yaptığımız modifiyelerin oyun içerisinde de yaparak oyunu bambaşka bir zevke dönüştürebilirsiniz. Bu yamada borbet jant yamaları yapabileceksiniz. Bu yamayı tüm indirmiş olduğunuz araba yamaların da sorunsuz kullanabilirsiniz. Ayrıca zevkinize göre borbet jant yamalarını ayarlayabilirsiniz.
Yamanın kurulum aşamasında tereddütleriniz varsa çok basit arkadaşlar hiç bir şekilde korkunuz olmasın. Buraya yazılanları bire bir takip edin ve işlemleri atlamadan yaparsanız problem ile karşılaşmadan kolaylıkla halledersiniz. Şimdi kuruluma gelecek olursak  DDS klasörünün içindeki bütün dosyaları kopyalayın ve LFS oyununun bilgisayarınıza kurulu olduğu ”LFS/DATA/DDS” dizinine yapıştırarak değiştirilsin mi şeklinde gelen uyarıya evet diyin.
indir

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates