10 Ocak 2013 Perşembe


The Amazing Spider-Man
Bilgi
The Amazing Spider-Man ilk olarak gişelerde yerini aldı ve büyük başarı elde etti. Bunun ardından oyun dünyasında da büyük bir beklenti ile raflarda gözüktü ve beklentileri tam anlamıyla verebildi diyebiliriz. The Amazing Spider-Man oyunu daha önce çıkan örümcek adam oyunlarından ziyade çok farklı bir senaryo göstermiyor ancak grafiksel ve oynanabilirlik açısından dağlar kadar fark var demek yanlış olmayacaktır. En son çıkan örümcek adam oyunu olduğu için oyun yapımcılarının üzerinde büyük bir yük vardı.
The Amazing Spider-Man önceki serilerine göre grafik açıdan ve kullandığı yapay zeka ile en güzel örümcek adam oyunu olmayı başardı. Oyunda her zaman olduğu gibi New York şehrinde örümcek ağımızın tadına bakacak suçlular arıyoruz. Bu kadarı size monoton gibi gelmiş olabilir ancak dahası var. Yeni oyunda yeni savaş teknikleri yeni görsel açıdan zenginleştirilmiş savaş senaryoları bir oyundan istediğiniz ne varsa bulabileceğiniz kadar zevk barındırıyor.
Sistem Gereksinimleri
  • Core 2 Duo E6750 2.66GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
  • 2 GB (XP) / 2GB (Win 7) RAM
  • GeForce GT 420/ Radeon HD 4650 1GB
  • 8 GB
Kurulum Notu : Oyunun kurulumundan biraz bahsedelim istiyorum. Verdiğimiz partları indirin ve bir klasör içerisinde topladıktan sonra setup’a tıklayın kurulumunu yapın. Daha sonra crack dosyasını C:\Program Files (x86)\Activision\The Amazing Spider-Man dizininin içerisine atın ve oyuna giriş yapıp oynayın.
indir
The Amazing Spider-Man İndir (Full/PC) torrent,The Amazing Spider-Man İndir (Full/PC) gezginler,The Amazing Spider-Man İndir (Full/PC) full tek link,The Amazing Spider-Man İndir (Full/PC) bedava crack




0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates