6 Ocak 2013 Pazar

Life For Speed İndir
Fulloyunindir.gen.tr’de yeni bir oyun ile karşınızdayım,bu gün sizlere  bir araba yarışı daha sunuyorum.Oyunumuz bir araba yarışı olmakla beraber çoklu ve zevkle oynayabileceğimiz bir oyun. Oyunda bize sunulan imkanlar da biriside kendi istediğimiz arabaların yamalarını gerçekleştirip ya da oyunun kendi bizim kullanımımıza sunduğu araçların bazı bölümlerini de kendimizce tasarlaya biliyoruz. Oyunun çok geniş bir araba arşivi var ve bu özelliği de bize çoklu kullanım açısından bir avantaj sunuyor.
Oyunun boyutu çok küçük ve bize sunduğu imkanlar daha büyük, bu imkanlara bu boyut biraz şaşırtıcı. Need For Speed’e göre kıyaslarsak Need For Speed’in boyutu çok büyük ve yapacağımız şeyler kısıtlı. Araba açısından da yine aynı şekilde olanaklar kısıtlanmış ve yama imkanı da yapılamayacak kadar düşük. Zaten bu oyun da ona boyutu küçük ama kendi işlevi büyük bir rakip olarak doğmuştur. Oyunumuzda her şey gerçek bir yarış üzerine kurgulanmış bir şekilde. Oyunumuz her açıdan bize zevk veren bir oyun olmaya çalışıyor.Oyun tam bir simülasyona dayalı özellikle yarış pistleri her yarış tipi için özel olarak tasarlanmış.
Oyunda pitstop aracımızın sorunları ve aracımızın yakıt ikmalini tamamlamak açısından da ayriyeten düşünülmüş.Araç açısından oyunun kendi listesinin içeriği oldukça fazla bu listeye ek olarak oynadıkça ve belli başlı sürüş eğitimlerini tamamladıkça diğer pistlerin ve araçların açılması da bu kısıtlamanın dışına çıkmaya yetiyor.Kendimizin yarattığı arabaları da eklemek ayrı bir zevk konusu.
Kendi aracımız için uğraşmak yerine internet aracılığı ile de yamalar indirebiliyoruz.Bu yamalar arabalardan tutunda lastiğine,kornasına,farına kadar oyunla ve araçla ilgili her şeyi her şekilde bize sunuyor olması daha bi güzel.Oyundaki grafik ve tasarımlar da göze çarpan çok az hatalar mevcut bu hatalarda öyle büyük göze çarpan hatalar değil ufak çapta ve çok detayda meydana gelen hatalar.Bu hataları da bu kadar çok kötüleyemem. İyi oyunlar.
İşletim Sistemi:  Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Win 7
İşlemci: Intel Pentium 800MHz
RAM: Minimum 256 MB
Ekran Kartı: 256 mb Geforge 6800
  
Live For Speed Drift.rar

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates