6 Ocak 2013 Pazar

Race Driver: Grid İndir
Sevgili oyun severler Colin Mcrae Dirt’in grafik motoruyla hazırlanan Race Driver Grıd ile karşınızdayım.Grafikleri çok beğenilen bir oyunla karşı karşıyayız.Bir kaç donma haricinde neon grafik motoru çok iyi yapılmış,optimizasyon çalışmaları üzerinde baya durulmuştur.Grafiklerin eksiklikleri giderildiği gibi iyileştirmelerde yapılmıştır.Ana menü gerçekten büyüleyici ve gerektiği gibi çok güzel hazırlanmış.Kontrol ayarlarını,fren hassaslığını,dönüş hassasiyetini ayarlayabiliyoruz.
İlk başta bir kça yarış yaparak oyuna adapte oluyoruz.Daha sonrasında takım adımızı oluşturup garaj satın alıp dünya yarışçıları ile karşılaşıyor en iyi olmaya çalışıyoruz.Büyüdükçe yarışdıkça 1. Oldukça sponsorlar geliyor,paralar kazanıyor büyük yarışlara katılıyoruz.Para kazandıkça yeni arabalar alıp,kaliteyi bir üst tura çıkartabiliyorsunuz.Pistler ülkeden ülkeye değişiyor,aracımızıda pistlere şehirlere göre ayarlayabiliyoruz.Her moda kolaydan zora doğru yarışlar yapabiliyoruz.
Zorluk derecesi artınca eski arabalar yetersiz kalıyor daha hızlı daha kaliteli arabalara sahip olmamız gerekiyor.Bazı yarışlar 25 30 dakika sürebiliyor bu süreçte gece gündüz geçişleride bulunuyor sıkılabilirsiniz fakat 1. olarak bitirirseniz büyük paralara sahip olabilirsiniz.Araçlarımızı istediğimiz renge boyuyabiliyor modifiye yapabiliyoruz.Araçların görüntüsü muhteşem,çizimler,çevre detayları,asfalt ve seyirciler özenle hazırlanıp oyuna enjekte edilmiş.
Ses konusunda da bir çok güzellik yapılmış seyirciler yarışa aktif olarak katılırken,motor seslerinin çılgınlığı sizi oyunun içine fazlasıyla çekecektir.Yarışlarda 5 zorluk seviyesi mevcut bunlar basic,normal,serious,savage,extreme ve pro mode olarak oluşuyor.Süreyi geri alıp oyuna kaldığımız yerden devam edebiliyoruz örn: bir hata yaptık zamanı geri alıp hatamızı düzeltebiliriz.
Hasar modellemesi,simulasyon ve arcade yapısıyla oyun sizleri büyüleyecektir.Tüm araçlar ayrıntılı bir şekilde hazırlanmış,her aracın içinde kokpit kamerası mevcut bu kamerayla pilotun haraketlerini çarpmaya verdiği tepkileri görebiliyoruz.Yarış simulasyon ve arcade oyununa yakışır bir yapım karşımızda size düşen tek şey oyunu hemen indirip oynamak iyi eğlenceler dilerim.
İşletim Sistemi: (Windows XP SP2)/ (Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Core 2 Duo 1.87 Ghz @AMD Athlon 64 X2 4800+
RAM: 2 GB  (XP) / 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  NVIDIA Geforce 9800 veya ATI Radeon X800 XT
 Boş Harddisk Alanı: 12 GB
Not: Crack İçindedir.

GRID.rar

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates