12 Ocak 2013 Cumartesi


Adobe Photoshop, gelişmiş efektler, filtreler ve düzenleme araçları sunan en popüler fotoğraf düzenleme programlarından birisidir. Adobe Photoshop CS3 Extended sürümünden itibaren 3D grafiklerle çalışma imkanı sağlamaktadır. Adobe Photoshop, günümüzde web tasarımcıları, baskı tasarımı yapanlar ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından en çok tercih edilen dijital resim ve fotoğraf düzenleme programıdır.
Adobe Photoshop CS6 sürümündeki önemli yenilikler:
1. Auto Save: Elektrik kesintisi ya da bilgisayarınızın çökme ihtimaline karşı artık Otomatik Kaydetme var. Dosyalarınız istediğiniz sıklıkta arka planda otomatik olarak kaydedilebiliyor.
2. Crop Tool: Çalışma dosyası üzerinde istenilen bölümleri kesme özelliği olan Crop Tool, artık bir çok dinamik seçme özelliğine sahip.
3. Video Editing: Photoshop’un bu yeni özelliği ile video dosyalarında bir çok düzenleme işlemi (ekleme, çıkartma, geçiş efektleri vb) yapılabiliyor. Ayrıca video dosyalarını Adobe Media Encoder sayesinde istediğiniz video formatına (h264, mp4, iPhone, Android telefonlar, Youtube vs) dönüştürebiliyorsunuz.
4.Design Tool: Katmanlar arasında arama yapma ve sadece belirli katmanları göstermek için filtre uygulama imkanı var.
5. Content Aware patch Tool: Çalışılan resim üzerindeki bir alanı silmek ve bu alanı resmin başka bir kısmıyla doldurmak istediğinizde, silinecek alanı seçip doldurmak istediğiniz alanın üzerine bırakmanız yeterli oluyor. Diğer bir özellik ise resim üzerindeki bir alanı ya da nesneyi resmin bütünlüğünü bozmadan başka bir bölüme taşıyabiliyorsunuz.
6. Draggable Shadows: 3D nesnelere farklı açılardan ışık, gölge ve yansımalar verebiliyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates