12 Ocak 2013 Cumartesi


Program Hakkında
VLC Media Player; MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 (MP4), DivX, Xvid, X264, MP3 ve OGG ses ve video dosyalarının yanı sıra DVD, VCD ve çeşitli online radyo ve video yayın akışlarını (streaming) oynatmanıza olanak veren oldukça kullanışlı ücretsiz bir video izleme programıdır. VLC Media Player diğer bir çok video oynatıcı programdan farklı olarak dahili kod çözücüye (codec) sahiptir ve bu sayede ilave codec paketi kurmadan Xvid, DivX ve MKV uzantılı filmleri izleyebilirsiniz.
VLC Player video dosyaları için aynı zamanda altyazı desteği de sunmaktadır. VLC Player geniş ses dosyası desteği sayesinde video oynatma işlevinin yanında bilgisayarınızdaki hemen hemen tüm müzikleri dinlemenize de imkan sağlamaktadır. VLC Media Player ayrıca video yayın akışı (video streaming) için sunucu olarak da kullanılabilmektedir.
Film izleme programı VLC Media Player’ın desteklediği video ve ses dosyası formatları:
MPEG (ES,PS,TS,PVA,MP3), AVI, ASF / WMV / WMA, MP4 / MOV / 3GP, OGG / OGM / Annodex , Matroska (MKV),Real, WAV, Raw Audio: DTS, AAC, AC3/A52, Raw DV, FLAC, FLV (Flash), MXF, Nut, Standard MIDI / SMF, Creative Voice, UDP/RTP Unicast, UDP/RTP Multicast, HTTP / FTP, MMS, TCP/RTP Unicast, DCCP/RTP Unicast, DVD Video 1, Video CD / VCD, SVCD 2, Audio CD (no DTS-CD), DVB (Uydu,Dijital TV, Kablo TV), MPEG encoder 4 , Video acquisition
VLC Media Player programında 2.0.4 numaralı son sürümünde erişim, güvenlik, arayüz ve video filtrelerinde çok sayıda geliştirme yapılmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates