10 Ocak 2013 Perşembe


Sygic Gps Navigation
Bilgi
Günümüzde Navigasyon cihazlarının kullanım ve ihtiyaçlarının artması sonucunda her yerde rastlar olduk. Bunun sonucunda telefonlarımıza kadar trafik kontrol sistemleri girdi. İş bu noktaya gelince sizlere en iyi şekilde yardımcı olabilecek ve Türkiye yollarının eksiksiz olarak bulunduğu bir navigasyon yazılımından bahsetmek istiyoruz. Bu yazılım yani navigason programı sadece Türkiye sokakları ile kalmayıp dünyanın yaklaşık olarak %90′lık bir alanını bünyesinde barınmaktadır.
Sygic Gps Navigation programı Android işletim sistemine sahip cihazlarda çalışmaktadır. Bu programın en çok tercih edilen navigasyon yazılımı olmasının sebebi internet bağlantısına ihtiyaç olmaksızın sadece cihazınızın Gps destekli olması yeterli oluyor. Tamamı ile ücretsiz değil ancak bu programı Google Play üzerinden indirirseniz ücret ödemeniz gerekir. Ücretsiz ulaşmak için ise sizlere vereceğimiz dosyaları indirip anlatılan şekilde kurmanız yeterli olacaktır.
Sygic Gps Navigation programının özelliklerinden en iyisi tamamı ile Türkçe ve kolay anlaşılır bir arayüze sahip olmasındır. Bunun yanında görüntülemek istediğiniz bölgeli ister 2 boyut olarak isterseniz daha gerçekçi ve keyif verici olan 3 boyut ile görüntüleyebilirsiniz. Taşıt ile seyir halinde iken bir güzelliği de radar ikazları yapması ve caza alma şansınızı düşürmesidir. Bunun gibi genel özelliklerin yanı sıra deniz seviyesinden kaç metre yükseklikte olduğunuz gibi bir çok alt özellikte mevcuttur.
indir

Sygic Gps Navigation Full İndir (Android/Türkçe) torrent,Sygic Gps Navigation Full İndir (Android/Türkçe) gezginler,Sygic Gps Navigation Full İndir (Android/Türkçe) full tek link,Sygic Gps Navigation Full İndir (Android/Türkçe) bedava crack

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler Oyun Indir,Oyun Hileleri Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates